Fotokurser med start våren 2013

magasinet i Falun
Fotokurs/Workshop på Söderåsen, Skåne den 9, 10, 11 maj 2013.
Många, inte bara fotografer, tycker att Söderåsen är en av södra Sveriges vackraste platser; förtrollande bokskogar, gamla stenmurar, kanjoner och raviner. Men också slott, gods och herresäten med en fängslande historia.
Det är i dessa omgivningar vi ska experimentera och vara kreativa!


Kurserna riktar sig till såväl enkilda personer som företag.

Fotokurs/Workshop Magasinet
24-26 maj

Målsättning med kursen: Under kursen är 100 % fokus riktad mot dig och hur du kan utvecklas och bli en bättre fotograf. Inspiration, glädje, kreativitet och utveckling får vara de nyckelord som gäller under kursen.I mångt och mycket handlar fotografering om en inre utveckling. Belöningen av att väcka de kreativa frön som kanske legat i träda i decennier är nästan omedelbar.
Fotografering är en lekstuga av oanade mått – från tanke till färdigt material på bara några timmar. Bättre än så kan det knappast bli!.


Fotokurs/Workshop Gruvan
7-9 juni

Temat för kursen är ”Falu gruva ovan jord”. Och här finns verkligen alla möjligheter för den som är intresserad av att fota porträtt, detaljer/atmosfärer i en unik miljö. Bakgrunderna är oändliga, liksom stämningarna och färgskiftningarna i berget.
”Den fotografiska fantasin” är i många fall den faktor som sätter gränserna för vad man kan åstadkomma rent bildmässigt. Grundidén för hela fotokursen är att släppa loss sin fotografiska fantasi och våga tänja på gränserna, och det är oftast det som gör skillnaden mellan det mediokra och det fantastiska. Lekfullheten går oftast hand i hand med stor kreativitet!
Förhandstitta gärna på www.falugruva.se